Limon kremalı milföy

13 Ara


Malzemeler:
  • 7 Yaprak milföy hamuru,
Kreması için;
  • yarım litre süt,
  • 2 kaşık un,
  • yarım kaşık nişasta,
  • 1 yumurta,
  • 1 limon kabuğu rendesi,
  • 5 kaşık şeker,
  • vanilya,
  • pudra şekeri.
Yapılışı:

Milföyleri ortadan ikiye kesip fırın tepsisine dizip pişirin.
Kreması için bütün malzemeyi bi tencereye koyup pişirin.
Piştikten sonra limon kabuğu rendesini ilave edip karıştırın.
Krema soğuduktan sonra milföylerin arasına bundan sürüp üzerine
pudra şekeri serpip servis edin.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: