Paris güzeli

18 Ara

Malzemeler:
  • 125 gr tereyağı,
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ,
  • 3 kaşık pudra şekeri,
  • aldığı kadar un,
Üzeri için;
  • 1 kaşık pudra şekeri,
  • 1 çay kaşığı tarçın,
  • file badem veya ceviz.
Yapılışı:

Terayağı, sıvıyağı ve pudra şekerini karıştırın sonra un ve tarçını

ekleyip yoğurun.  Kulak memesinden biraz yumuşak bi hamur elde

edip minik toplar halinde yuvarlayın. Üzerlerine file badem koyup 200

derece fırınde pişirin.  Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri ve

tarçın karışımıdan serpip servis yapın.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: