Karnıbahar Kızartması

21 Nis

Malzemeler:
  • 1 adet küçük boy karnıbahar
  • haşlamak için su
sosu;
  • 2 adet yumurta
  • tuz
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • bir miktar mısır unu (bulamak için)
Yapılılşı:
  1. Karnıbaharı çiçek şeklinde ayırın, kaynar suda 5-10 dakika fazla yumuşamadan haşlayın.
  2. Sos malzemesini çatal yardımı ile çırpın.
  3. Karnıbaharı önce mısır unu ardından yumurtalı sosa batırın ve yağda kızartın.
  4. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis yapın.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: