Fırında Patates

9 Ağu

Yemeklerin yanında aparatif olarak sunabileceğiniz bir tarif. Patates kızartmasının aksine daha az yağlı ve sağlıklı.

Malzemeler:

  • 2, 3 adet patates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • pulbiber
  • karabiber
  • tuz
  • kekik
  • 1 tatlı kaşığı salça (arzuya göre)

Yapılışı:

  1. Patatesleri elma dilimi şeklinde doğrayın.
  2. Bir kabın için zeytinyağı, sıvıyağı ve baharatlarla iyice karıştırın.
  3. 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: