Kabaklı Omlet

22 Haz

Uzun zaman sonra yeni bir tarifle karşınızdayım. Maksat muhabbet olsun. Dünya telaşı koşuşturması insana blog yazmak için fırsat vermiyor. Yinede arayı fazla uzatmayalım.

Eşimin tek başına yaptığı omletin öylesine çektiğim fotoğraftan dolayı sizlerle paylaşmak istedim. Bu fotoğrafa baktıkça canım çay içmek istiyor. Sizde kalkın bir çay demleyin =)

omlet

Malzemeler:

  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı süt
  • 1 tatlı kaşığı un
  • 1 adet kabak
  • arzuya göre kaşar ve dereotu
  • karabiber
  • tuz

Yapılışı:

  1. Kabakları yuvarlak dağrayın ve kızartın.
  2. Yumurta, süt ve unu bir kasede çırpın.
  3. Omlet tavasına biraz tereyağı koyup eritin. Çırptığınız yumurtayı tavaya yayın. Üzerine kabak, dereotu, kaşar, tuz ve karabiber ekleyin. onlet çok sertleşmeden ocağı söndürün.

Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: